Vouwdeuren
Producent van de Compact deur

Industriedeuren

Industriedeuren | De Compactdeur van Rolflex neemt de minste ruimte in.

Compact vouwdeuren

Industriedeuren van Compact bij Volvo

Industriedeuren | Volvo ervaart de voordelen van de Roflex Compactdeur Industriedeuren | Volvo ervaart de voordelen van de Full Vision Compactdeur

Op zoek naar een industriedeur?

Bent u op zoek naar een industriedeur? Ontdek dan de Compactdeur van Rolflex. Deze is namelijk zeer geschikt voor het afsluiten van industriecomplexen, magazijnen en productielocaties. De Compactdeur heeft weinig ruimte nodig en past in elk type gebouw. Naast de functie van industriedeur is deze overigens ook geschikt voor dezelfde functie als een overheaddeur of bedrijfsdeur. 

In de ontwikkeling van de Compactdeur hebben we de voordelen van verschillende type deuren in deze deur samengebracht. Hieronder vindt u een overzicht van de kenmerken van onze Compact industriedeur.  U bent hiermee van alle gemakken en mogelijkheden voorzien, om grote openingen in bijvoorbeeld industriegebouwen af te sluiten.

Kenmerk  Compactdeur 
Weinig inbouwruimte nodig   Groen vink icoon
Inbraakwerend  Groen vink icoon
Isolerende buitendeur  Groen vink icoon
Geschikt als binnendeur  Groen vink icoon
Openingsfrequentie < 10/uur  Groen vink icoon
Openingsfrequentie > 10/uur  Groen vink icoon
Beglazing  Groen vink icoon
Handbediening  Groen vink icoon
Elektrishce aandrijving  Groen vink icoon
Stormvast  Groen vink icoon
RAL-kleurkeuze mogelijk  Groen vink icoon
Onderhoudsvriendelijk  Groen vink icoon
Snelloopuitvoering  Groen vink icoon
Uw deurkeuze  Groen vink icoon

 

Vraag direct een offerte aan

Ontwerp uw eigen deur in 6 stappen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Ontdek de industriedeuren 2.0 van Rolflex

Rolflex biedt u verschillende uitwerkingen van industriedeuren. Hieronder volgt een overzicht van de soorten Compactdeuren die wij aanbieden.

1. Basis: een basis industriedeur, die bedoeld is voor bescherming tegen weer en onbevoegden. Deze is voorzien van zeer goede isolatie en afdichting.

2. Vensters: dezelfde kenmerken als de basis Compactdeur, maar daarnaast is deze voorzien van een sandwichpaneel met vensters. U bepaalt zelf de vorm van de panelen (ovaal of rechthoekig) en de hoeveelheid vensters die u geplaatst wilt hebben. Achteraf kunnen deze deuren ook nog makkelijk aangepast worden.

3. Combi: in plaats van de sandwichpanelen van de Compactdeur vensters, kunnen deze industriedeuren van volglaspanelen voorzien worden. Dit type zorgt voor optimaal zicht van binnen naar buiten en voor meer lichtinval.

4. Full vision: met de full vision Compactdeur wordt het deurblad volledig opgebouwd uit full vision panelen. Deze kunnen voorzien worden van een transparante vulling, maar ook een dichte vulling is mogelijk, of een combinatie van beide.

5. Full light: de full light industriedeur combineert de voordelen van full vision en sandwichpanelen (vensters). Dit type deur zorgt voor optimale lichtinval en isolatie. Het zicht is niet volledig helder, doordat we gebruik maken van een specifieke vulling.

6. Loopdeur: om te voorkomen dat deuren bij grote industriegebouwen altijd volledig geopend moeten worden, hebben we ook Compactdeuren met loopdeur. Wanneer iemand het gebouw binnen wil, kan diegene via de loopdeur gemakkelijk binnenlopen. Ook gaat er dan veel minder warmte verloren.

7. Zijdeur in vaste pui: als een loopdeur wenselijk is, kan de dorpel een probleem vormen. De Compact vouwdeur met zijpui/zijdeur is dan een goede oplossing. De zijdeur is eenvoudig en snel te monteren.

 

Rood

Waarom uw industriedeur van Rolflex

Rolflex Nederland heeft alle expertise in huis om u op het gebied van industriedeuren volledig van dienst te zijn. Onder andere reparaties en onderhoudsbeurtjes verzorgen wij voor u. Bij ons staat dienstverlening ook na de aankoop van de klant hoog in het vaandel. 

Voordelen van de keuze voor Rolflex:
✓ Alle industriedeuren zijn op maat gemaakt
✓ 24 uur per dag bereikbaar bij defecten of schade
✓ Maak uw industriedeur in 6 stappen: kies zelf de gewenste kleuren en maten
✓ Wij verzorgen services, zoals reparaties en onderhoud
✓ U kunt een onderhoudsovereenkomst afsluiten, met als voordeel dat u 20% korting op materialen en onderdelen krijgt.

Deur ontwerpen

Meer informatie over onze industriedeur?

Neem vrijblijvende contact met ons op of vraag een offerte aan.


Deur ontwerpenDeur ontwerpen

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon:
Error: Database connection failed. LiveZilla Live Chat Software