Vouwdeuren
Producent van de Compact deur

Bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren | Compactdeur: onderhoudsvriendelijk en ruimtebesparend

Compact vouwdeuren

Bedrijfsdeuren van Compact bij Mclaren

Bedrijfsdeuren | Compacte vouwdeur is de ideale oplossing voor McLaren Bedrijfsdeuren | McLaren ervaart daglichtinval als voordeel van de Compactdeur

Vraag direct een offerte aan


Bent u op zoek naar de juiste bedrijfsdeur?

Rolflex Nederland biedt u een bedrijfsdeur 2.0, die alle voordelen van verschillende soorten bedrijfsdeuren in de markt met elkaar combineert. Onze Compactdeur biedt u de kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid, die u van een bedrijfsdeur mag verwachten. Lees over de voordelen van deze deur ten opzichte van andere type deuren. U zult ontdekken waarom de Rolflex Compactdeur de beste keuze is.

Bedrijfsdeur van Rolflex: alle voordelen in de Compactdeur

In vergelijking tot andere conventionele bedrijfsdeuren, zoals de overheaddeur en industriedeuren, komt de Compactdeur als beste optie naar voren. In onderstaande tabel ziet u dat de bedrijfsdeur van Rolflex de voordelen van alle andere type deuren in zich heeft. Op de kenmerken onderhoudsvriendelijkheid en deurkeuze wint de bedrijfsdeur van Rolflex het zelfs van alle andere type deuren. 

 

Vraag direct een offerte aan 

Ontwerp uw eigen deur in 6 stappen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bedrijfsdeuren: Compactdeur versus andere type deuren 

Rolflex heeft naar aanleiding van de stijgende populariteit van bedrijfsdeuren gezocht naar een optimaal product. De focus lag met name op het creëren van een bedrijfsdeur, die de andere type deuren in de markt kon overtreffen. Zodoende is de Compactdeur ontwikkeld. Eén van onze speerpunten was gebruikersgemak. Dit komt onder andere tot uiting in de uitgebreide mogelijkheden voor montage en flexibiliteit die de deur qua invulling en plaatsing biedt. 

Enkele voordelen van de bedrijfsdeur van Rolflex tegenover de andere type deuren:

Onderhoudsvriendelijk: bij de andere type deuren is vanwege de constructie veel meer onderhoud nodig. Denk aan het bijstellen van veren en onderhoud aan het railsysteem. De Compactdeur van Rolflex voorkomt dit dankzij een gunstigere constructie.

Binnenvallen van daglicht: veel bedrijfsdeuren zijn dicht, waardoor er geen lichtinval mogelijk is. De Compactdeur is beschikbaar met vensters, volglaspanelen en een loopdeur.
 
Plaatsing:
in tegenstelling tot de andere deuren past een Compactdeur altijd. Er hoeven dus geen ingewikkelde constructies te worden aangebracht.

Ruimtebesparend:
door het vouwprincipe en het railsysteem is onze bedrijfsdeur universeel, waardoor deze ruimtebesparend kan worden ingebouwd.

Rood

Waarom kiezen voor een Compactdeur?

Bij Rolflex hebben wij deurspecialisten in dienst, die verantwoordelijk zijn voor de reparaties en het onderhoud van de bedrijfsdeuren. Na de verkoop blijven wij dus betrokken bij het product en leveren wij services om de kwaliteit hoog te houden.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Alle bedrijfsdeuren zijn op maat gemaakt
  • Wij staan 24 uur per dag voor u klaar bij storing of aanrijdschade
  • Onderhoudsvriendelijke bedrijfsdeuren met isolatie en de keuze in maten        en kleuren
  • Wij verzorgen reparaties en onderhoud zeer spoedig
  • Indien gewenst een onderhoudsovereenkomst, met als extraatje 20% korting     op materialen en onderdelen
Deur ontwerpen

Wilt u meer weten over de Compactdeur van Rolflex? 

Neem vrijblijvende contact met ons op of vraag een offerte aan.


Deur ontwerpenDeur ontwerpen

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon:
Error: Database connection failed. LiveZilla Live Chat Software