Vouwdeuren
Producent van de Compact deur

Aantrekkelijk design

Sectionale Overheaddeur

Meer zichtbare onderdelen bij overhead deur

Meer zichtbare onderdelen

Compact vouwdeur

Kies de Compact vouwdeur
 Groen vink icoon

Kies de Compact vouwdeur

 

De volgende keer in deze situatie, denk aan de Compact vouwdeur

Tijd, geld en ruimte besparen

Als u een gebouw ontwerp wilt u, behalve dat het functioneel is, ook dat het er mooi uit ziet. Afhankelijk van de functie van het gebouw, kan een van de gezichtsbepalende onderdelen, de bedrijfsdeur zijn. Welke deur u ook kiest, deze moet aansluiten bij het ontwerp van het gebouw, aan binnen- en buitenzijde.

Binnen in pand wordt het uiterlijk van de deur vaak onderschikt gemaakt aan de functionaliteit. Het moet vooral passen bij de bedrijfsvoering en verder wordt er niet veel aandacht aan besteed. Zichtbare scharnieren of stalen constructies om de deur te ondersteunen, kleine raampjes of zichtbare vettige verenpakketten, zaken waar bijeen traditionele overhead of roldeur niet aan te ontkomen is.

Maar u hoeft geen concessies te doen, de Compact vouwdeur combineert vorm en functie. De deur ziet er mooi uit door de verborgen scharnieren, het ontbreken van verenpakketten en de mogelijkheid tot diverse soorten beglazing. De functionaliteit en betrouwbaarheid van deze vouwdeur draagt bij aan de continuiteit van uw  productieproces. Waarom zou u voor minder kiezen! U bespaart tijd, geld en ruimte.

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon:
Error: Database connection failed. LiveZilla Live Chat Software