Vouwdeuren
Producent van de Compact deur

Sprinkler solution

Sectionale Overheaddeur

Overheaddeur belemmert het bluswater

Overheaddeur belemmert het bluswater

Compact vouwdeur

Kies de Compact vouwdeur

Groen vink icoon

Kies de Compact vouwdeur 

De volgende keer in deze situatie, denk eens aan de Compact vouwdeur

Tijd, ruimte en geld besparen

Wanneer er een brand is, wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt gedoofd. Een van de snelle oplossingen binnen een bedrijfssituatie is een sprinklersysteem. Zodra de brandmelders geactiveerd zijn, worden de sprinklers automatisch ingeschakeld. Als alles goed gaat, wordt een beginnend vuur zo snel in de kiem gesmoord.

Als er een beginnende brand optreedt, bijvoorbeeld tijdens het laden en lossen, wilt u ook dat deze onmiddellijk wordt geblust. Alleen bij een traditionele overheaddeur is de kans aanwezig dat sommige sprinklers worden geblokkeerd. Omdat een overheaddeur vaak over rails langs het dak of plafond wordt geleid, kan de sprinklerinstallatie niet optimaal worden gebruikt. Als gevolg daarvan komt het bluswater niet terecht waar het zou moeten zijn en is de kans dat het vuur uit de hand loopt veel groter.

Idealiter zou je ook een deur willen die de sprinklers niet blokkeert in geval van nood. Het voordeel van de Compact vouwdeur is dat deze over de deuropening vouwt, dus er zijn geen rails langs het dak of plafond nodig. En sprinklers worden niet langer geblokkeerd. Een veilig idee!

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon:
Error: Database connection failed. LiveZilla Live Chat Software